Bent u op zoek naar een GEDIPLOMEERD SCHOONHEIDSSPECIALISTE die meer uitvoert dan enkel een standaard behandeling? Die advies geeft omtrent behandelingen en hoe vaak deze te herhalen? Die weet wat goed is voor uw huid? En welke producten uw huid nodig heeft om deze te verbeteren? Wenst u over al deze punten professioneel advies? Dan heeft u bij Glam het juiste schoonheidssalon gevonden.

 

Een CORRECTE DIAGNOSE ligt aan de basis van een doeltreffende behandeling. Om een optimaal resultaat te garanderen stel ik met u een kuur samen, afgestemd op de behoeften van uw huid. Doordat ik alle behandelingen zelf uitvoer is een optimale opvolging gegarandeerd.

U kan bij ons terecht voor kleine en uitgebreide BEHANDELINGEN. Zo kan u zich laten waxen, van een manicure of pedicure genieten, maar evengoed van een uitgebreide gelaatsverzorging met massage.  

Bij Glam wordt er enkel gewerkt met producten van KLAPP COSMETICS.

Zij zijn een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. De producten zijn dermatologisch ontwikkeld en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Door zijn groot gamma aan producten kan er een op maat gemaakte behandeling toegepast worden.

Voor meer INFO EN PRIJZEN verwijs ik u graag door naar onze prijslijst hieronder. Indien u nog meer vragen heeft, kan u ons steeds contacteren via de gegevens op de contactpagina.

Download hier binnenkort onze prijslijst.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray LinkedIn Icon